ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ελληνικά Νησιά, Ελληνική Κυβέρνηση, Ίμια, Μανταλένα Παπαδοπούλου, Νησιά Αιγαίου, Παραβίαση Χωρικών Υδάτων, Τουρκία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Καμία πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη», τονίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, με αφορμή την παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τουρκική πυραυλάκατο, η οποία το πρωί της Κυριακής, επιχείρησε να προσεγγίσει τα Ίμια.
Η Μ. Παπαδοπούλου αναφέρει ότι «η Τουρκία δυστυχώς και σήμερα συνεχίζει τις προκλήσεις και τους τυχοδιωκτικούς λεονταρισμούς, υποτιμώντας τις συνέπειες».
Γι’ αυτό καλεί την τουρκική κυβέρνηση «να συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί ή να ανεχθεί απαράδεκτες ενέργειες ή διεκδικήσεις σε βάρος των κυριαρχικών της δικαιωμάτων».
Η τουρκική πρόκληση έγινε δύο ημέρες πριν από τη συμπλήρωση 21 χρόνων από τη νύχτα της κρίσης στα Ίμια.
Με αφορμή την επέτειο της θυσίας των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού -Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού- οι ΑΝΕΛ αποτίνουν φόρο τιμής στη μνήμη τους.
«Οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος προασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας», σημειώνει η εκπρόσωπος του κόμματος.
























































