Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύζυγος Καμμένου: Ο Κουρτάκης απείλησε “τα παιδιά σου θα κυκλοφορούν με δέκα αστυνομικούς”

Σύζυγος Καμμένου: Ο Κουρτάκης απείλησε “τα παιδιά σου θα κυκλοφορούν με δέκα αστυνομικούς”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η δίκη του επικεφαλής των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη και του διευθυντή σύνταξη της εφημερίδας, Παναγιώτη Τζένου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, που κατέθεσε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος.

Οι κατηγορούμενοι είχαν πάρει αναβολή πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, επικαλούμενοι τότε κώλυμα του έτερου συνήγορού τους, Μάκη Βορίδη, που συμμετείχε στη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για την δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου και δικηγόρος του, Έλενα Τζούλη, είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της:

«Νοικιάζουμε σπίτι. Δεν έχουμε δικό μας σπίτι. Είμαστε στο ενοίκιο δέκα χρόνια τώρα. Δεν έχει μεγάλη περιουσία ο Πάνος. Την βουλευτική του αποζημίωση λαμβάνει.

Οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούνται με τα παιδιά μας. Την πρώτη φορά δημοσίευσαν φωτογραφίες τους.

Ο Κουρτάκης τηλεφώνησε μπροστά μου και του είπε: Καμμένε, θα σε γ….ω από σήμερα. Τα παιδιά σου θα κυκλοφορούν με δέκα αστυνομικούς.

Ο Κουρτάκης υλοποίησε την απειλή φωτογραφίζοντας τα παιδιά μου. Ο κ. Κουρτάκης συνεχίζει με συκοφαντικά δημοσιεύματα στα οποία ο σύζυγος μου δεν απαντά.

Έρχονται και λένε ότι ο άνδρας μου είναι χρόνια αλκοολικός και πως αν του ανοίξεις το κεφάλι θα βρεις μέσα ποτό και ότι αυτό δείχνει πως ως υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του.

Το πιο σοβαρό είναι για τα παιδιά. Διατυμπανίζουν και διαφημίζουν τα Παραπολιτικά “πάρτε να δείτε διασταυρωμένο ρεπορτάζ για το γιο του Καμμένου”.

Μου έχουν κάνει μεγάλη ζημιά και στα παιδιά μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει με τα παιδιά μου. Ας κάνουν ότι θέλουν με τον υπουργό, με τα παιδιά μου δεν θα επιτρέψω να παίξουν. Αυτά είναι συμβόλαια εξόντωσης. Επιστρατεύουν τον κίτρινο Τύπο με κατασκευασμένα δημοσιεύματα.

Θίγονται και τα τρία μας παιδιά. Δεν ήθελαν να πάνε σχολείο. Δέχονται επιθέσεις στο Facebook από ομάδες φασιστών. Όταν δεν ταυτοποιείς… τα παιδιά πάνε σχολείο.

Εγώ σήμερα ήρθα εδώ ως μητέρα και περιμένω τα στοιχεία τα φοβερά που διαφήμιζαν για να αποκομίσουν και περιουσιακό όφελος από την πώληση της φυλλάδας του.

Η Ρούπα είναι δηλωμένη. Λέει είμαι τρομοκράτησα και θα σκότωνα και δέκα αν δεν με πιάνετε. Δεν λέει απλώς ότι είναι αναρχικός. Εντάξει, ένα παιδί στην εφηβεία θα μπορούσε…Το συνεχίζει όμως. Τα παιδιά μου έχουν στιγματιστεί.

Του τηλεφώνησαν και άλλοι δημοσιογράφοι αλλά ο μόνος που πήρε και απείλησε ότι τα παιδιά σου θα κυκλοφορούν με δέκα αστυνομικούς ήταν ο κ. Κουρτάκης.

Πέρα ότι τον είπαν χρόνιο αλκοολικό και ότι παίρνει μίζες ισχυρίστηκαν ότι είναι σε παρακρατικές και τρομοκρατικές ομάδες επειδή είναι τρομοκράτης το παιδί του.

Δεν σταματάνε. Είναι αδίστακτοι. Πριν μια ώρα άλλοι συνάδελφοι τους στα παραπολιτικά τον αποκάλεσαν τρελό και ημιπαράφρονα.

Που κρύβεται ο μάγκας ο Κουρτάκης, ο πολλά βαρύς να μου φέρει τις αποδείξεις ότι τα παιδιά μου είναι τρομοκράτες. Που κρύβεται; Φέρτε μου τα στοιχεία ότι είναι τρομοκράτες. Είστε αδίστακτοι»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Οι άξονες της αμυντικής στρατηγικής της Ελλάδας για το 2024

Ο Νίκος Δένδιας διακομματικά ο δημοφιλέστερος υπουργός – Με σχεδόν 74% ενώνει τους Έλληνες

Δημοσκόπηση GPO: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλ. Αττικής: Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος δημοσιογράφος

Δεύτερη δικαίωση Τσίπρα – Καταδικάστηκε ο Παπαχρήστος για τα ψεύδη περί βίλας στο Σούνιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...