Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνος Σκουρλέτης: Η συζήτηση για τη δραχμή είναι “απολύτως αρνητική”

Πάνος Σκουρλέτης: Η συζήτηση για τη δραχμή είναι “απολύτως αρνητική”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Απολύτως αρνητική» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, τη συζήτηση για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία».

«Δημιουργεί αναστάτωση χωρίς να προσφέρει τίποτα απολύτως» έσπευσε να προσθέσει, τονίζοντας βέβαια, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ευρωζώνης είναι ο ίδιος ο εαυτό της.

Ερωτηθείς για τα σενάρια εκλογών, υπενθύμισε πως η κυβέρνηση έχει αποκλείσει σε κάθε τόνο την προσφυγή στις κάλπες και δεσμεύτηκε ότι «θα αγωνιστεί για να κλείσει η αξιολόγηση, προς όφελος των συμφερόντων της χώρας».

Ο κ. Σκουρλέτης παράλληλα, έκανε λόγο για «πολιτικές καθυστερήσεις» στις διαπραγματεύσεις, καθώς όπως εξήγησε, δεν υπάρχει καθυστέρηση στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων. Σε κάθε περίπτωση, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «τελικώς θα έχουμε θετική κατάληξη».

Ο ίδιος τέλος, απέρριψε τις συγκρίσεις με το 2015, σημειώνοντας πως η Ελλάδα βγαίνει από μία χρονιά με οριακά θετικό ρυθμό ανάπτυξης, αλλά και με την εκτίμηση πως το 2017, η οικονομία θα κινηθεί με ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 2,5%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ούρσουλα τώρα ασχολείται και με την Γροιλανδία και την ασφάλεια της Αρκτικής

Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία – Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο

Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35

Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ πρότειναν συνομιλίες με τη συμμετοχή της Ρωσίας και της Ουκρανίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...