ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Φλωρίδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Κεντροαριστερά,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκδήλωση της πολιτικής πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων» πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, με τη συμμετοχή των πρώην υπουργών Άννας Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Γιώργου Φλωρίδη και του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού.
Όπως ανέφερε η Άννα Διαμαντοπούλου, «κάνουμε ένα ακόμη βήμα, για να ξαναγίνει από την αρχή ο προοδευτικός χώρος ένα νέο μεγάλο κόμμα, που θα βάλει άλλη ατζέντα για τη χώρα, χωρίς σοβατίσματα και παθογένειες του παρελθόντος».
Ο Γιάννης Ραγκούσης τόνισε ότι «είναι η ώρα για να δημιουργηθεί ένα νέο μεγάλο προοδευτικό κίνημα και μία νέα ισχυρή προοδευτική παράταξη».
Ο Γιώργος Φλωρίδης είπε μεταξύ άλλων ότι «κάνουμε το επόμενο βήμα και ο κόσμος βρίσκεται κοντά σε αυτή την προσπάθεια, θέλει να ακούσει και να συμμετάσχει στη συζήτηση, μεταφέροντας το μήνυμα της κοινωνίας του προοδευτικού χώρου, ότι πρέπει να φτιάξουμε ένα νέο μεγάλο ενωμένο προοδευτικό κίνημα, που το έχει ανάγκη η Ελλάδα».
Ο Γρηγόρης Ψαριανός εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων» και πρόσθεσε ότι ο διάλογος για τη συγκρότηση του μεσαίου χώρου έχει ολοκληρωθεί και πλέον έφτασε η στιγμή για τις αποφάσεις.
























































