ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Κοτζιάς, Παρίσι, Πρωθυπουργικό Αεροσκάφος, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση σε όσους επέκριναν το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Γαλλία και τις επαφές που είχε με εκπροσώπους επενδυτικής τράπεζας εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, τονίζοντας ότι δεν είναι υποχρεωτικό να ανακοινώνονται δημόσιες επαφές ελλήνων πολιτικών παραγόντων και άτυπες συναντήσεις τους στο εξωτερικό, “που γίνονται στο πλαίσιο μιας προσπάθειας διαλόγου και διαπραγμάτευσης και όχι για να κάνουμε πρωτοσέλιδα”.
“Είναι υποχρεωτικό να ανακοινώνονται και να δημοσιοποιούνται όλες οι επαφές που έχει η Ελλάδα και οι έλληνες πολιτικοί παράγοντες στο εξωτερικό; Δεν υπάρχουν άτυπες συναντήσεις που γίνονται στο πλαίσιο μιας προσπάθειας διαλόγου και διαπραγμάτευσης και όχι για να κάνουμε πρωτοσέλιδα; Είναι υποχρεωτικό εγώ ως υπουργός Εξωτερικών να ανακοινώνω δημόσια όλες τις επαφές που κάνω; Η διπλωματία δεν είναι μέσα ενημέρωσης. Εγώ κάνω τόσα ταξίδια και δεν τα δημοσιοποιώ”, ανέφερε ο κ. Κοτζιάς.
























































