Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπίρτζης: Ο ΟΑΣΑ θα πληρώνει για φύλαξη την Ελληνική Αστυνομία και όχι ιδιώτες

Σπίρτζης: Ο ΟΑΣΑ θα πληρώνει για φύλαξη την Ελληνική Αστυνομία και όχι ιδιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προγραμματική Σύμβαση με την Ελληνική Αστυνομία για ξεχωριστή φρούρηση των σταθμών και του δικτύου του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ θα υπογράψει ο ΟΑΣΑ όπως ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υπουργός διευκρίνισε οτι το κόστος για τις καταστροφές στους σταθμούς δεν θα είναι βαρύ για το Ελληνικό Δημοσιο γιατί ο εξοπλισμός των σταθμών και τα ακυρωτικά μηχανήματα που καταστρέφονται είναι ασφαλισμένα. Επέμεινε και σήμερα στη δήλωση του στη Βουλή οτι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις καταστροφές έχουν άτομα που σχετίζονται με ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης, εκτός των χούλιγκαν και εκείνων που το κάνουν για πολιτικούς λόγους.

Ανακοίνωσε παράλληλα οτι από την 1η Ιουνίου θα τεθεί οριστικά σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλες τις αστικές συγκοινωνίες. Επανέλαβε δε, οτι το προηγούμενο πολιτικό σύστημα ανέχτηκε πάρα πολλά στις αστικές συγκοινωνίες και δεν είναι τυχαίο οτι εκατοντάδες λεωφορεία παρότι κυκλοφορούν εδώ και 1Ο χρόνια ακόμη δεν έχουν παραληφθεί επισήμως.

Ο υπουργός Υποδομών ανακοίνωσε οτι μετά τις 31 Μαρτίου και ανά μια εβδομάδα ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα παραδώσει στη κυκλοφορία όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους που ολοκληρώνονται. Αρνήθηκε οτι έχει ευνοήσει τον εργολάβο κ. Καλογρίτσα ενώ αναφερόμενος στην τράπεζα Αττικής είπε: «Καλά έκανε ο κ. Στουρνάρας και έστειλε το πόρισμα των ελεγκτών στον εισαγγελέα για την τράπεζα Αττικής αλλά να στείλει και άλλα 70 για τις άλλες τράπεζες και τα δάνεια που έδιναν». Υποστήριξε ακόμη οτι η προηγούμενη κυβέρνηση ήθελε να πουλήσει την Αττικής σε ιδιώτες με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και όπως είπε χαρακτηριστικά, «εμείς ως ΤΕΕ τη σώσαμε από αυτή τη ληστεία. Γιατί ληστεία ήταν”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χρ. Σπίρτζης για Τέμπη: Ζητεί να κινηθεί η διαδικασία του άρθρου 86 του Συντάγματος

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Χωρίς Μετρό, Τραμ, Προαστιακό και ταξί την Τετάρτη

Απεργία 28/2 – Χωρίς Μετρό η Αθήνα – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πάνος Ρήγας πρόεδρος του 4ου Συνεδρίου – Πέρασε η «επιλογή» Κασσελάκη

Χρήστος Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...