ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαπλοκή, Δικαιοσύνη, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Κώστας Καραμανλής, Μονή Βατοπεδίου, Νέα Δημοκρατία, Σκάνδαλο,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή είχε ο πρώην υπουργός Θόδωρος Ρουσόπουλος, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, στην Π. Κυριακού, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση Βατοπεδίου.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, η οποία διήρκησε 40 λεπτά, ο Θ. Ρουσόπουλος δήλωσε ότι απέδειξε περίτρανα πως υπήρξε μία σκευωρία, με στόχο να πλήξει την κυβέρνηση Καραμανλή.
«Η σκευωρία έπληξε ανθρώπους και συνειδήσεις. Απεδείχθη, επίσης, περίτρανα ότι αν μπορεί κανείς να μιλά για σκάνδαλο πρόκειται για το σκάνδαλο της κατασκευής ενός δήθεν σκανδάλου. Σήμερα σκέφτομαι περισσότερο τον φίλο μου, τον Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος δεν έζησε για να χαρεί μαζί μας αυτήν την ιστορική απόφαση» τόνισε ο πρώην υπουργός.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν τώρα ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στην πολιτική, ο Θ. Ρουσόπουλος απάντησε μονολεκτικά «είδωμεν».
























































