Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η γραμματέας Ισότητας αφιερώνει Ρένα Κουμιώτη στο Ποτάμι (βίντεο)

Η γραμματέας Ισότητας αφιερώνει Ρένα Κουμιώτη στο Ποτάμι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ένα τραγούδι της Ρένας Κουμιώτη απαντά η γραμματέας ισότητας στο σεξιστικό σποτ του έβγαλε το Ποτάμι για τις ευρωεκλογές.

“Οφείλουμε να διαπιστώσουμε με χαρά ότι οι μηχανισμοί ορθού πολιτικού λόγου που τελικά διαθέτουμε ως κοινωνία, αυτή τη φορά λειτούργησαν!
Ίσως, μάλιστα, να είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο άμεση κριτική -και μάλιστα εξ’ιδίων τα βέλη- και διορθωτικά αντανακλαστικά, ενάντια σε ένα είδος λόγου που θίγει τη γυναικεία υπόσταση και αλώνει την πολιτική ουσία (άραγε, πότε θα μιλήσουμε τελικά για την Ευρώπη και τις επιλογές που έχει ο πολίτης, έστω και την ύστατη τούτη ώρα;)” σημειώνει στην ανακοίνωσή της η γραμματέας Βάσω Κόλλια.

Διαβάστε την ανακοίνωση και ακούστε το τραγούδι:

Η «Πρώτη Φορά» ας είναι και η τελευταία…
Αντιλαμβανόμαστε ότι η αγωνία εντείνεται καθώς πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς η «κορύφωση» του προεκλογικού αγώνα εν όψει των Ευρωεκλογών της 25ης Μαϊου.

Επίσης, αντιλαμβανόμαστε ότι για κάποιους, ίσως πρόκειται για την «πρώτη φορά» που εκτίθενται πολιτικά, σε μια εκλογική αναμέτρηση από την οποία θα κριθούν πολλά στην Ευρώπη. Φυσικό είναι αυτή η «παρθενική» πολιτική έκθεση να δημιουργεί στους «πρωτάρηδες» του χώρου αισθήματα ανασφάλειας και ανησυχίας για τις «επιδόσεις» τους.

Από την πλευρά μας, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων οφείλουμε να διαπιστώσουμε με χαρά ότι οι μηχανισμοί ορθού πολιτικού λόγου που τελικά διαθέτουμε ως κοινωνία, αυτή τη φορά λειτούργησαν!

Ίσως, μάλιστα, να είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο άμεση κριτική -και μάλιστα εξ’ιδίων τα βέλη- και διορθωτικά αντανακλαστικά, ενάντια σε ένα είδος λόγου που θίγει τη γυναικεία υπόσταση και αλώνει την πολιτική ουσία (άραγε, πότε θα μιλήσουμε τελικά για την Ευρώπη και τις επιλογές που έχει ο πολίτης, έστω και την ύστατη τούτη ώρα;).

Όμως, στην κρίσιμη αυτή στιγμή, συστήνουμε πάνω απ’όλα ψυχραιμία. Ας πρυτανεύσει η λογική. Και ας είναι και η «κοινή λογική».

Στο δημιουργικό επιτελείο της «Πρώτης Φοράς», αφιερώνουμε μια άλλη, κλασσική και αξέχαστη «Πρώτη φορά»!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ανδρουλάκης διέγραψε τη Δημαδάμα από το ΠΑΣΟΚ

Πέθανε η αγαπημένη τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη

Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη

Πέθανε η Μίκα Κουτσιλέου ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην γ.γ. Ισότητας

Με πολιτικό όρκο ορκίστηκαν Αμυράς και Γιατρομανωλάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...