Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η δεξιά εφημ. “Δημοκρατία” κατηγορεί Κουμουτσάκο και 17 της ΝΔ για ενδοτισμό στα Σκόπια

Η δεξιά εφημ. “Δημοκρατία” κατηγορεί Κουμουτσάκο και 17 της ΝΔ για ενδοτισμό στα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατέθεσε την ερώτηση στον Νίκο Κοτζιά στρεφόμενος κατά του Πάνου Καμμένου [διαβάστε εδώ], πρώτο το TRIBUNE αντέδρασε σε αυτή την πράξη ολοφάνερης ανοησίας ή εθνικής μειοδοσίας.

Και το TRIBUNE αντέδρασε διότι η μόνη εθνική γραμμή που αναγνωρίζουμε σε ό,τι αφορά τα Σκόπια είναι εκείνη που μας έδωσαν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όχι εκείνη της “σύνθετης ονομασίας” που “φύτεψε” η Ντόρα Μπακογιάννη.

Καμία ενέργεια του μητσοτακέικου δεν δεσμεύει το έθνος, κανένας Μητσοτάκης δεν θα κυβερνήσει ξανά στον τόπο μας.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε την Πέμπτη ότι και μια δεξιά εφημερίδα, η “Δημοκρατία”, αντέδρασε με σκληρά λόγια στον Κουμουτσάκο και τους 17 βουλευτές της ΝΔ που συνυπέγραψαν την ερώτηση προς τον Νίκο Κοτζιά.

Η εφημερίδα “Δημοκρατία” στο κυρίως άρθρο της αναφέρει:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ: ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είναι φάρσα, ένα κακόβουλο αστείο, μια παρανόηση, αλλά δυστυχώς δεν είναι… Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος και άλλοι 17 βουλευτές της Ν.Δ. κατήγγειλαν με επίκαιρη επερώτηση τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για τις πατριωτικές θέσεις του, τις οποίες χαρακτηρίζουν «ανερμάτιστες»!

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκαλούν τον κ. Καμμένο, επειδή σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό είπε αναφορικά με τα Βαλκάνια ότι «η εγγύηση για τη Δύση είναι η δημιουργία ενός χριστιανικού τόξου και πως δεν πρόκειται να δεχτώ τη χρήση του όρου “Μακεδονία”».

ΟΠΟΙΟΣ κάνει τον κόπο να αναγνώσει το κείμενο της επίκαιρης επερώτησης θα αντιληφθεί ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (μεταξύ αυτών και ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης) δεν επιθυμούν ούτε καν να γίνεται λόγος για «χριστιανικό τόξο» στα Βαλκάνια και επιμένουν να δοθεί το δικαίωμα στο υπό διάλυση κρατίδιο να καπηλεύεται το ιερό όνομα της Μακεδονίας!

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που συνυπέγραψαν την επίκαιρη επερώτηση, ουσιαστικά, τοποθετούνται στην αντίπερα όχθη από αυτήν του συλλογικού συμφέροντος και αποδεικνύονται εξαιρετικά «λίγοι» για τις ανάγκες της πατρίδας, ακατάλληλοι για την υπεράσπιση των εθνικών δικαίων.

ΕΙΝΑΙ περιττό να αναφερθεί ότι αυτό το κείμενο είναι απολύτως εναρμονισμένο με τη γραμμή του ενδοτισμού και της άτακτης υποχώρησης ενώπιον οποιουδήποτε αξιώνει κάτι από την Ελλάδα. Ο αντίπαλος της χώρας μας, είτε είναι ισχυρός είτε ανίσχυρος ή ακόμα και στα πρόθυρα μείζονος εσωτερικής σύγκρουσης και διάλυσης, θα αντιμετωπίζεται σαν ακαταμάχητος γίγαντας από όσους λανσάρουν τη δειλία σαν «ψυχραιμία» και την πολιτική της λευκής σημαίας σαν «υπευθυνότητα».

Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ επερώτηση Κουμουτσάκου και των υπόλοιπων 17 είναι μια μελανή κηλίδα στην ιστορία της Ν.Δ. και δεν τιμά ούτε τον συντάκτη της ούτε εκείνους που επέτρεψαν να συνδεθεί η παράταξη με αυτές τις απαράδεκτες, μειοδοτικές θέσεις.

Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε εκφράσει και το κόμμα και το έθνος, όταν έλεγε δακρυσμένος ότι «δεν υπάρχει παρά μία Μακεδονία. Κι η Μακεδονία αυτή είναι ελληνική».

Για να τους ξέρει ο λαός:

Αυτοί είναι οι 17 της Νέας Δημοκρατίας που συνυπέγραψαν την ερώτηση:

Γιώργος Κουμουτσάκος, Γεωργιάδης Άδωνις, Τσιάρας Κωνσταντίνος, Καλαφάτης Σταύρος, Κεδίκογλου Συμεών, Αναστασιάδης Σάββας, Κεφαλογιάννης Ιωάννης, Δαβάκης Αθανάσιος, Καββαδάς Αθανάσιος, Βούλτεψη Σοφία, Δημοσχάκης Αναστάσιος, Αντωνίου Μαρία, Κουκοδήμος Κωνσταντίνος, Τασούλας Κωνσταντίνος, Μπούρας Αθανάσιος, Κόνσολας Εμμανουήλ, Δήμας Χρήστος, Αντωνιάδης Ιωάννης.

Η εθνική γραμμή για τη Μακεδονία:

Ανδρέας Παπανδρέου:

Κωνσταντίνος Καραμανλής:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...