ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρτέμης Σώρρας,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την μετατροπή των «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα σε πολιτικό κόμμα προανήγγειλαν πριν από λίγες ώρες τα στελέχη του σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν.
Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα pelop.gr στόχος τους είναι η κάθοδος στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και η ανάληψη της εξουσίας, καθώς όπως δήλωσαν «η κομματοκρατία ήταν εκείνη που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής». Μάλιστα υποσχέθηκαν οτι εάν το κόμμα πάρει την εξουσία, θα πιστωθεί στον λογαριασμό κάθε Έλληνα το ποσό των 20.000 ευρώ, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.
Τη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γενικός γραμματέας των Ελλήνων Συνέλευσις μαζί με την Γεωργία Βαγενά, πρόεδρος διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιάννης Καλογερόπουλο, πρόεδρος διοίκησης ανατολικής Πελοποννήσου και Αλέξανδρο Χριστοδουλόπουλο, διευθύνων σύμβουλος περιφέρειας Δυτικής Πελοποννήσου.
























































