ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρτέμης Σώρρας,


















































Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την μετατροπή των «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα σε πολιτικό κόμμα προανήγγειλαν πριν από λίγες ώρες τα στελέχη του σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν.
Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα pelop.gr στόχος τους είναι η κάθοδος στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και η ανάληψη της εξουσίας, καθώς όπως δήλωσαν «η κομματοκρατία ήταν εκείνη που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής». Μάλιστα υποσχέθηκαν οτι εάν το κόμμα πάρει την εξουσία, θα πιστωθεί στον λογαριασμό κάθε Έλληνα το ποσό των 20.000 ευρώ, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.
Τη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γενικός γραμματέας των Ελλήνων Συνέλευσις μαζί με την Γεωργία Βαγενά, πρόεδρος διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιάννης Καλογερόπουλο, πρόεδρος διοίκησης ανατολικής Πελοποννήσου και Αλέξανδρο Χριστοδουλόπουλο, διευθύνων σύμβουλος περιφέρειας Δυτικής Πελοποννήσου.
























































