Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε την “άμεση παραίτηση Κουβέλη”

Ο Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε την “άμεση παραίτηση Κουβέλη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περίμενε πώς και πώς ο Γρηγόρης Ψαριανός να βάλει στον στόχο τον Φώτη Κουβέλη και να ζητήσει την άμεση παραίτησή του από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, πράγμα που είχε φανεί καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο με πλήθος δηλώσεών του.

Ο βουλευτής της ανανεωτικής αριστεράς (δεν θα του κάνουμε τη χάρη να τον αποκαλούμε “κεντροαριστερά”) μιλώντας στο Βήμα FM δήλωσε ότι ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ πρέπει να παραιτηθεί “άμεσα”, ενώ καταγγέλλει τον Φώτη Κουβέλη πως κάνει “εσωτερικές διεργασίες” ενόψει της συνεδρίασης της Παρασκευής ώστε να διατηρηθεί στην αρχηγία. Μάλιστα, σημείωσε ότι ο ίδιος δεν θα παραστεί.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός καταλόγισε ευθύνες και λάθος χειρισμούς στον κ. Κουβέλη και τον στενό πυρήνα της ομάδας που τον περιβάλλει, σχολιάζοντας ότι “πήγαν το κόμμα στην ίδια κατηγορία με τους Κυνηγούς και κόμματα τύπου Πουλάω Οικόπεδα”.

“Έπρεπε ο κ. Κουβέλης να είχε πάρει πρωτοβουλίες για την κεντροαριστερά τότε που είχε 6 με 6,5%, ενώ τώρα που έχει πάει στο 1%, την πρωτοβουλία την έχει ο Βενιζέλος», ανέφερε. Ποια πρωτοβουλία ακριβώς έχει ο Βενιζέλος με 8%, αυτή είναι μπακαλίστικη αριθμητική Ψαριανού…

Για τον Γρηγόρη Ψαριανό καμία ευθύνη δεν έχουν οι θέσεις του κόμματος, οι μνημονιακές πολιτικές που στήριξαν, οι εθνομηδενιστικές θέσεις που προπαγανδίζουν με τελάλη την κυρία Ρεπούση. Σημασία έχουν, προφανώς, μόνο τα “κουκιά” και οι εκλογικοί μηχανισμοί.

Αυτό που δεν έχει συνειδητοποιήσει ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι ότι η κοινωνία δεν έχει ανάγκη από μια αριστερά που δεν αριστερά, από έναν πολιτικό χώρο δίχως ταυτότητα, από ένα πολιτικό συνονθύλευμα που το μόνο που το νοιάζει είναι η πολιτική του επιβίωση με όρους μνημονίου. Αυτά πληρώνει η ΔΗΜΑΡ και γι’ αυτό σύντομα θα εξαφανιστεί κι εντελώς από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο πρώην βουλευτής Νίκος Τσούκαλης

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από το Μαξίμου

Καταγγελίες Ρουπακιώτη: Θα τυλίγαμε τη Χρυσή Αυγή αν δεν μας σταμάταγε ο Σαμαράς

Προκάλεσε ο Ψαριανός: Τι είπε για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Η Ραλλία Χρηστίδου έστειλε εξώδικο στον Ψαριανό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...