ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γρηγόρης Ψαριανός τέθηκε εκτός εκπομπής μετά το σχόλιό του για τη Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρο του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών και μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης.
Ο πρώην βουλευτής ανήρτησε φωτογραφία της συνοδευόμενη από το σχόλιο «Το γλεντάνε οι χαροκαμένες;», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Η οργή των πολιτών δεν περιορίστηκε σε μηνύματα προς τον ίδιο, αλλά επεκτάθηκε και στον ραδιοφωνικό σταθμό Talk Radio, όπου διατηρούσε μεσημεριανή εκπομπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός έχει δεχθεί πλήθος διαμαρτυριών από ακροατές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη συμπεριφορά του παραγωγού.
Ο διευθυντής του σταθμού, Τάκης Χατζής, φέρεται να του απαγόρευσε την είσοδο στο στούντιο για την προγραμματισμένη εκπομπή του και έχει εισηγηθεί την οριστική απομάκρυνσή του.
Η τελική απόφαση για τη συνεργασία του με τον σταθμό αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες.
Ο ίδιος ο Γρηγόρης Ψαριανός, σε προσπάθεια να αποσαφηνίσει τη θέση του, προχώρησε σε δήλωση στην οποία ανέφερε:
«Δεν έβρισα κανέναν, δεν απείλησα κανέναν, ούτε καν κινήθηκα νομικά κατά των απειλούντων και των χυδαίων υβριστών».























































