ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
Champions League, Europa και Conference στην πλατφόρμα Αλαφούζου την περίοδο 2027-2031
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τα σενάρια περί ανασχηματισμού της Κυβέρνησης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει σήμερα Πέμπτη δύο σημαντικές συναντήσεις.
Στις 13:00 ο κ. Σαμαράς θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ενώ το απόγευμα στις 18:00 θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως προκαλέσει ακυβερνησία και πως απέκτησε τη χειρότερη αλαζονεία της εξουσίας χωρίς καν να αποκτήσει την εξουσία. Απορρίπτοντας τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί μη νομιμοποίησης της κυβέρνησης να λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις που δεσμεύουν τη χώρα χωρίς τη συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «στη δημοκρατία μας κυβερνά η δεδηλωμένη πλειοψηφία στη Βουλή, που προκύπτει από το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών».
























































