Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στελέχη της ΝΔ που βοηθούν στο “ξέπλυμα του φασισμού” δείχνει ο Παππάς

Στελέχη της ΝΔ που βοηθούν στο “ξέπλυμα του φασισμού” δείχνει ο Παππάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Είναι ενοχλητικός ο τρόπος με τον οποίο ορισμένοι προχωρούν σε ένα ξέπλυμα του φασισμού και είναι ανησυχητική για τη δημοκρατία μας αυτή η ρητορική εναντίον πότε της κυβερνώσας παράταξης και πότε του ΚΚΕ», είναι η επισήμανση που απηύθυνε στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τις επικρίσεις σε βάρος όχι μόνο του νομοσχεδίου που έχει καταθέσει στη Βουλή αλλά της κυβέρνησης γενικότερα για «προσπάθεια χειραγώγησης των Μέσων» και τις επικρίσεις ότι η κυβέρνηση θέλει «να γίνει η χώρα Σοβιετία».

«Ακούμε εδώ ότι η κυβέρνηση θέλει να χειραγωγήσει τα Μέσα και θέλω να θέσω το ερώτημα:

»Το “Σκάι” σήμερα ποιος τον χειραγωγεί, ρε παιδιά, και την ημέρα που βγαίνει η χώρα στις αγορές, μιλάει για το επίδομα σφραγίδας;

»Μήπως τον χειραγωγεί αυτός που του παίρνει καμιά 30ριά τοις εκατό επιστροφές;

»Και φοβάται μήπως διά του νομοσχεδίου αυτού σταματήσει να του τα παίρνει, και ξεκινάει μια τέτοια τύπου πολεμική; Κάνω μια υπόθεση εργασίας. Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι εύκολα διαψεύσιμη.

»Διότι είναι τα κομμάτια του παζλ ανατριχιαστικώς ταιριαστά μεταξύ τους. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και πρόσθεσε: «ερχόμαστε εδώ, ξεκινάμε με τα λάβαρα της ακραίας αντισυνταγματικότητας και καταλήγουμε να συμφωνούμε ότι εδώ χρειάζεται πλατφόρμα».

Ο υπουργός απάντησε και στα επικριτικά σχόλια για την έξοδο στις αγορές.

«Εμείς δεν θα αρχίσουμε να μιλάμε για success story και να κρύβουμε τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας κάτω από το χαλί.

»Και εδώ συνίσταται η διαφορά μεταξύ δεξιάς και αριστεράς. Δεν είναι η αγάπη μας η κρυφή για τον τέως βασιλέα, ή η εμμονή μας να επαναλαμβάνουμε τη ρήση περί ανελεύθερης αριστεράς και τη ρήση ότι η αριστερά είναι ο εχθρός της ελευθερίας, μόνο η διαφορά μεταξύ αριστεράς και δεξιάς.

»Η αριστερά κοιτάει την πραγματική οικονομία. Δεν υποτάσσει την πραγματική οικονομία, την απασχόληση, την κοινωνική προστασία στο στόχο να βγούμε στις αγορές έστω και πέτσινα όπως έγινε το 2014», είπε ο Νίκος Παππάς και συνέχισε:

«Εξέδωσε ένα ομόλογο ο κ. Σαμαράς, μετά από λίγο η τιμή αυτού του ομολόγου ανέβηκε, η οικονομία την περίοδο του κ. Σαμαρά έχασε 250.000 θέσεις εργασίας, όταν εκδώσαμε το ομόλογο ήμασταν στο 27,2% ανεργία και τώρα είμαστε στο 21,6%.

»Αυτή είναι η διαφορά, τώρα υπάρχει κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, τώρα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση των ανθρώπων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και βεβαίως βγαίνουμε και στις αγορές, αλλά δεν υποτάσσουμε όλους τους υπόλοιπους στόχους στην αποθέωση των αγορών, καθιστώντας και τις αγορές τον υπέρτατο κριτή της οικονομικής πολιτικής, διότι όλη η άλλη ατζέντα δεν είχε θέση στο μπλοκάκι του κ. Σαμαρά.

»Η διαχείριση μιας κάλπικης εξόδου στις αγορές ήταν, και το τι γινόταν στην κοινωνία ήταν κρυμμένο κάτω από το χαλί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κ. Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα για την επίθεση στον Β. Γραμμένο στη Βουλή

Ο βουλευτής Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή Γραμμένο

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...