Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Σαμαράς: Θα κάνω τον Στουρνάρα να μου ζητήσει συγγνώμη”

“Σαμαράς: Θα κάνω τον Στουρνάρα να μου ζητήσει συγγνώμη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φωτιές άναψε το πρωτοσέλιδο θέμα της Ελευθεροτυπίας με τίτλο “Σαμαράς: Θα κάνω τον Στουρνάρα να μου ζητήσει συγγνώμη”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το παρασκήνιο που σημάδεψε τη σχέση Α. Σαμαρά – Γ. Στουρνάρα από την απειλή παραίτησης του υπουργού Οικονομικών μέχρι το «mea culpa» που ειπώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο.

«Θα τον κάνω να μου ζητήσει συγγνώμη» είπε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ “με εντολή του και όχημα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Μαξίμου έβγαλε διαψεύσεις του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος αναγκάστηκε σε αναδίπλωση, που στην πραγματικότητα εκθέτει τη λειτουργία της κυβέρνησης και αφήνει το θέμα της παραμονής του ορθάνοιχτο”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», δήλωσε:Σε κατασκευασμένες, προβοκατόρικες αθλιότητες ταιριάζει μόνο η περιφρόνηση.

enet

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα άκρα η κόντρα Μητσοτάκη-Σαμαρά

Το Μαξίμου απάντησε στον Σαμαρά: «Συνήθεις εκτός πραγματικότητος τοποθετήσεις»

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεσκέπασε τον Κυρ. Μητσοτάκη: «Δυνητική εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» στην ΑΟΖ – Τι αποκαλύφθηκε!

Νίκος Παππάς: «Ζηλωτής» της νεοφιλελεύθερης ΝΔ ο Γιάννης Στουρνάρας

Σαμαράς σε Τασούλα: Ο Μητσοτάκης ξεπλένει την Τουρκία στα μάτια της διεθνούς πολιτικής σκηνής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...