ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία; 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φωτιές άναψε το πρωτοσέλιδο θέμα της Ελευθεροτυπίας με τίτλο “Σαμαράς: Θα κάνω τον Στουρνάρα να μου ζητήσει συγγνώμη”.
Σύμφωνα με την εφημερίδα το παρασκήνιο που σημάδεψε τη σχέση Α. Σαμαρά – Γ. Στουρνάρα από την απειλή παραίτησης του υπουργού Οικονομικών μέχρι το «mea culpa» που ειπώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο.
«Θα τον κάνω να μου ζητήσει συγγνώμη» είπε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ “με εντολή του και όχημα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Μαξίμου έβγαλε διαψεύσεις του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος αναγκάστηκε σε αναδίπλωση, που στην πραγματικότητα εκθέτει τη λειτουργία της κυβέρνησης και αφήνει το θέμα της παραμονής του ορθάνοιχτο”.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», δήλωσε:Σε κατασκευασμένες, προβοκατόρικες αθλιότητες ταιριάζει μόνο η περιφρόνηση.
























































