ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βρυξέλλες, Γκι Φερχόφστατ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μάρτιν Σουλτς, Σκα Κέλερ, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί σήμερα και αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του κόμματος της ευρωπαϊκής αριστεράς στις ευρωεκλογές, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με συνυποψηφίους του για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Πρόκειται για την πρώτη διεθνή επίσκεψη του κ. Τσίπρα μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, που ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ως το πιο ισχυρό αριστερό κόμμα στην Ευρώπη.
Ο κ. Τσίπρας θα δει τους επικεφαλής των σοσιαλιστών Μάρτιν Σουλτς, των Φιλελεύθερων Γκι Φέρχοφσταντ και των Πρασίνων Σκα Κέλερ, ενώ δεν προβλέπεται ακόμη συνάντηση με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, για τον οποίο πρότεινε να λάβει πρώτος τη διερευνητική εντολή, καθώς το ΕΛΚ έχει εκλέξει τους περισσότερους ευρωβουλευτές.
Παράλληλα την Τρίτη συνεδριάζει εκ νέου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει πιο οργανωμένα και επί πολιτικού κειμένου την αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.
























































