ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντόνιο Γκουτέρες, Νέα Υόρκη, Νίκος Κοτζιάς, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποστολή Νέα Υόρκη: Με διμερή συνάντηση του Νίκου Κοτζιά με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, στις 18.45 (τοπική ώρα), στον 27ο όροφο του κτιρίου των Ηνωμένων Εθνών ΟΗΕ, ανοίγει το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα ΥΠΕΞ στη Νέα Υόρκη.
Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών συμμετέχει στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 72ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ως επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Νίκος Κοτζιάς και Αντόνιο Γκουτέρες, καθότι σε αυτές τις συναντήσεις δεν υπάρχει ατζέντα, θα συζητήσουν για το Κυπριακό ως επί το πλείστον, το ονοματολογικό ζήτημα μεταξύ Ελλάδας-Σκοπίων, όπως επίσης διεθνή και περιφερειακά θέματα που θα αναδείξει το επόμενο διάστημα ο Γενικός Γραμματέας.
























































