ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Γιάννης Ιωαννίδης, Νέα Δημοκρατία, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, σχολιάζοντας τον “γαλάζιο εμφύλιο” που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος με την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ίδια περιφέρεια.
“Ήταν ξεκάθαρο στη ΝΔ ότι ήθελαν να κατέβω υποψήφιος στην Κεντρική Μακεδονία” δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης τονίζοντας ότι η πρώτη νύξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την υποψηφιότητά του, του είχε γίνει πριν από πολλούς μήνες.
Ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε ότι είναι στενοχωρημένος καθώς η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Κεντρική Μακεδονία “προκάλεσε διάσπαση στη ΝΔ” διότι όπως είπε “Η ομάδα πρέπει να είναι ενωμένη”.
Ο ίδιος τόνισε ότι δεν πάει κόντρα στους συναδέλφους του και ότι πιστεύει στην έννοια της ομάδας. “Δεν τρώω κανένα λούκι λόγω του Τζιτζικώστα. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ κανένα”.
“Δίνω μάχη για τον τόπο μου και θέλω να επιστρέψω στη Μακεδονία” πρόσθεσε.
Απαντώντας στο ερώτημα αν περιμένει τη στήριξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη ο κ. Ιωαννίδης απάντησε: “Έχω καλές σχέσεις μαζί του. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω”.
























































