ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουκούτσης, Χρυσή Αυγή,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την μαραθώνια απολογία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης ωστόσο του επιβλήθηκε ο πρωτόγνωρος όροςγια εν ενεργεία βουλευτή, του κατ’ οίκον περιορισμού υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη, με δικαίωμα μετάβασης μόνο στη Βουλή και στο νοσοκομείο για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την κρίση των ανακριτών και του εισαγγελέα, βάρυναν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο βουλευτής, καθώς και το γεγονός, ότι κατά την άποψη των δικαστικών λειτουργών και οι δυο όροι είναι ικανοί να αποτρέψουν τον κατηγορούμενο από την τέλεση νέων αδικημάτων.
Σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Κουκούτσης χαρακτήρισε άψογη και επίπονη τη διαδικασία ενώπιων των ανακριτριών ενώ σχολιάζοντας τα χειροκροτήματα που δέχτηκε κατεβαίνοντας είπε: «Δεν είναι ώρα για χαμόγελα και πανηγυρισμούς, ο αρχηγός μας όπως και σύντροφοί μας στον αγώνα κρατούνται. Χαμηλά το κεφάλι, είναι ώρα για δουλειά, η χώρα πένεται, συρρικνώνεται. Μη γυρίσουμε πίσω είναι ψέμα ότι επιζητούμε εμφύλιο, είμαστε Έλληνες εθνικιστές, δεν χωρίζουμε τους Έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς.
























































