ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ερευνούνται εξονυχιστικά όλες οι κατηγορίες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ο Τραμπ μπορεί να ρίξει τη βόμβα GBU-43/B σε στόχο στο Ιράν - Το Ιράν σχεδιάζει εισβολή στο Μπαχρέιν
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91
Η Μελόνι πέτυχε δημοσιονομική ευελιξία από την ΕΕ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης στην Ιταλία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Γιάννη, κοίταξε εσύ το μακρο- να δω εγώ το μικρο- της οικονομίας», φέρεται να είπε ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης στον Γιάννη Στουρνάρα κατά το πρώτο του τηλεφώνημα στον προκάτοχό του, μετά την επίσημη ανακοίνωση του ονόματός του για το υπουργείο Οικονομικών.
Όπως διαβάζουμε στη στήλη «Μικροπολιτικός» των Νέων, ο κ. Στουρνάρας έχει αφήσει για τον διάδοχό του 180 φακέλους με εκκρεμότητες που αφορούν τρέχοντα ζητήματα και προτεραιότητες.
Σε αυτούς υπάρχουν αναλυτική ενημέρωση και κίτρινα χαρτάκια post it, με υποσημειώσεις, ονόματα, και τηλέφωνα των χειριστών της κάθε υπόθεσης.
























































