ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργύρης Ντινόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης,


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Στα αλώνια θα παραμείνουμε, για να δώσουμε τη μάχη μαζί με το λαό» δήλωσε στον Αντ1 ο νέος υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, τονίζοντας πως «αν δεν έχεις πάρει το μήνυμα της κοινωνίας, δεν μπορείς να πετύχεις σε οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα.
«Η αναφορά μας είναι πάντοτε στην κοινωνία. Δεν πρόκειται να αλλάξω. Ό,τι έκανα, θα κάνω και τώρα» είπε και υπογράμμισε ότι «είναι καιρός να δείξουμε μεγαλύτερη ευαισθησία».
Ο κ. Ντινόπουλος επισήμανε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πέρασε τη δυσκολότερη μεταπολιτευτική τετραετία. «Θα πρέπει να συνεργαστούμε με τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες για το καλό των πολιτών, των δημοτών», είπε.
«Θα συνεχίσουμε το έργο του Γιάννη Μιχελάκη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καθημερινότητα καλύτερη», κατέληξε.
























































