Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκλειστικό: Νέο μυστικό ταξίδι Μητσοτάκη -Πότε και γιατί πήγε κρυφά στη Φρανκφούρτη

Αποκλειστικό: Νέο μυστικό ταξίδι Μητσοτάκη -Πότε και γιατί πήγε κρυφά στη Φρανκφούρτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σαν… μανιτάρια ξεφυτρώνουν το τελευταίο διάστημα τα αιφνιδιαστικά ταξίδια του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, τα οποία είναι εκτός προγράμματος και για κάποιο περίεργο λόγο όχι ανακοινώσιμα.

Η πληροφορίες του έκτακτου ταξιδιού του Κ. Μητσοτάκη στη Φρανκφούρτη είχε έρθει από προχθές στο TRIBUNE, με τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ να επιβεβαιώνει σήμερα… δια της πλαγίου την πληροφορία.

Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση «Responsibility to reform Europe» του Ινστιτούτου Μπρούγκελ, επεσήμανε τη… ντροπή που ένοιωσε “ως Έλληνας όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με πήγαν σε διαφορετικό χώρο ελέγχου, όπου περίμενα 20 λεπτά για τον έλεγχο διαβατηρίου”.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Μητσοτάκης, είτε εκ παραδρομής στην ομιλία του, είτε για να ανακοινώσει κατόπιν εορτής το ταξίδι του, επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, που έχει προχωρήσει στην αυστηροποίηση των σχετικών ελέγχων η Γερμανία, o κ. Μητσοτάκης δεν έχει πραγματοποιήσει κανένα επίσημο ταξίδι στη Γερμανία και τη Φρανκφούρτη.

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες του TRIBUNE, οι οποίες όπως φαίνεται επιβεβαιώνονται, αναφέρουν πως ο κ. Μητσοτάκης στις 14 Νοεμβρίου, αμέσως μετά τις συναντήσεις που είχε στο Στρασβούργο μεταξύ άλλων και με τον Βάλντις Ντομπρόφσκις, αναχώρησε εν κρυπτώ για τη Φρανκφούρτη για “ιδιωτικό ταξίδι”.

Πρόκειται ωστόσο για το δεύτερο “ιδιωτικό ταξίδι” του κ. Μητσοτάκη μέσα σε διάστημα 15 ημερών, καθώς όπως είχε αποκαλύψει το TRIBUNE προ δύο εβδομάδων είχε ταξιδέψει εν κρυπτώ στο Παρίσι, δύο ημέρες πριν δημοσιευθούν τα Paradise Papers, στα οποία όπως αποδείχθηκε βρισκόταν με offshore εταιρία και η σύζυγός του.

Τότε, το ταξίδι στο Παρίσι είχε ανακοινωθεί μέσω ρεπόρτερ που καλύπτουν τη ΝΔ εκ των υστέρων, αφού δεν είχε προαναγγελθεί, με το πρόσχημα της συνάντησης με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μπρούνο Λε Μερ. Από τη συνάντηση ωστόσο δεν υπήρξε καμία φωτογραφία και καμία σχετική αναφορά στα social media των δύο πολιτικών, πράγμα αν μη τι άλλο ασυνήθιστο, ειδικά για τον κ. Μητσοτάκη που ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην εικόνα και την παρουσία του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά την επιβεβαίωση των πληροφοριών για το μυστικό ταξίδι στη Φρανκφούρτη, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποκαλύψει και το λόγο του ταξιδιού του για να μη μένουν σκιές και να διαψευσθούν οι όποιες φήμες κυκλοφορούν σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, που συσχετίζουν το ταξίδι αστραπή με το προηγούμενο στο Παρίσι και τις αποκαλύψεις για τα Paradise Papers.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση μου με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...