ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίσεγκραντ και Βαλκάνια “μαζεύονται” στη Βουδαπέστη με πρωτοβουλία Κοτζιά

Βίσεγκραντ και Βαλκάνια “μαζεύονται” στη Βουδαπέστη με πρωτοβουλία Κοτζιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με επίκεντρο τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το μέλλον της Ευρώπης, καθώς και θέματα ενέργειας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Βουδαπέστη η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των τεσσάρων χωρών του Βίσεγκραντ (Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία και Ουγγαρία) με τους ομολόγους τους της τετραμερούς των βαλκανικών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ελλάδας, Βουλγαρίας, Κροατίας και Ρουμανίας), καθώς και σειράς άλλων χωρών της περιοχής.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, σε συνεργασία με τον Ούγγρο ομόλογό του, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά και έχει στόχο να φέρει γύρω από το ίδιο τραπέζι μικρομεσαία κράτη της ΕΕ “για να μην αποφασίζουν μόνο οι ισχυροί χωρίς εμάς”, όπως είπε σχετικά με τη σημερινή συνάντηση ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλγαρία: Ουκρανικό drone εξερράγη κοντά σε αγωγό φυσικού αερίου

POLITICO: Στα χαρακώματα Μελόνι-Σάντσεθ για το μεταναστευτικό – «Μπλόκο» στα σύνορα

Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου – Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...