ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Νέα Δημοκρατία, Πλημμύρες, Πλημμυροπαθείς,


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επικό tweet του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε μια προσπάθειά του ίσως να ελαφρύνει τις ευθύνες όσων βρίσκονταν τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή, κατάφερε να γίνει για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστής σαρκαστικών σχολίων στο Twitter, ενώ παράλληλα απέδειξε πως όσο κι αν προσπαθήσουν οι επικοινωνιολόγοι αλλά και οι «πρόθυμοι» δημοσκόποι, κάποια πράγματα δεν διορθώνονται.
«Η περίπτωση της Μάνδρας είναι παράδειγμα του τι δεν πρέπει να κάνουμε. Δεν χρειαζόταν να είναι κάποιος ειδικός για να γνωρίζει ότι τα νερά θα κατέβαιναν από τον δρόμο. Διότι ο δρόμος ήταν το ρέμα. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να προειδοποιήσει την τροχαία ώστε να τον κλείσει», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, με τα σαρκαστικά σχόλια χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να πέφτουν… βροχή.




























































