ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων),


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ποσό των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ θα εκταμιευθεί τις επόμενες μέρες, προκειμένου να καταβληθούν οι μισθοί στους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε στο γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην ΕΛΒΟ.
Ο πρωθυπουργός τους ενημέρωσε ότι έχει ανατεθεί ήδη η επισκευή αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ στην ΕΛΒΟ και πως συνεχίζονται οι προσπάθειες για την εξεύρεση επενδυτή.
Την ώρα που ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στο γραφείο του, συμβασιούχοι του δήμου Θεσσαλονίκης έκαναν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
























































