ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Έλενα Κουντουρά, Κώστας Ζουράρις, Μακεδονία, Σκόπια, Υπουργείο Τουρισμού,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο ελληνικός όρος ‘Μακεδονία’ δεν μπορεί να περιλαμβάνεται στην ονομασία των Σκοπίων» είπε για το Σκοπιανό στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αlpha 989» η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, εκφράζοντας παράλληλα, την εμπιστοσύνη των ΑΝΕΛ στον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά.
Για την παραίτηση Ζουράρι, είπε «δεν υιοθετούμε το ύφος και το περιεχόμενο των δηλώσεων του Κώστα Ζουράρι», προσθέτοντας ότι ο παραιτηθείς υφυπουργός Παιδείας «ανέλαβε την ευθύνη του».
Η ίδια εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις προ-κρατήσεις στον τουρισμό και τη νέα χρονιά τονίζοντας πως κινούνται από το 10 έως το 30%.
Σε ό,τι αφορά στα καζίνο, η δημιουργία των οποίων προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο, είπε πως απαιτείται μελέτη για το πού θα γίνουν.
























































