ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Πάπας «έκραξε» τον θρησκόληπτο Χέγκσεθ - Το κοσμικό κράτος στις ΗΠΑ κινδυνεύει;
Ιράν: Ο Αμερικανός πιλότος διασώθηκε από ελικόπτερα που δέχονταν πυρά (βίντεο)
Κόρινθος: Νεκρή γυναίκα από κατάρρευση μπαλκονιού που την καταπλάκωσε (βίντεο)
Δημοσίευμα YNET: Όχλοι αριστεριστών στην Αθήνα φωνάζουν «Χεζμπολάχ-Χεζμπολάχ» - Ο Χάρης Δούκας κατηγορείται ότι επιτρέπει τον αντισημιτισμό
Συνελήφθη στο Παρίσι η παλαιστινιακής καταγωγής Ευρωβουλευτής Ρίμα Χασάν για υπόθεση τρομοκρατίας· βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Τρούπος παραπέμπεται στο πειθαρχικό της οργάνωσης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Κώστας Δέρβος.
«Εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ.
Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες, καλείται άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.
Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ. Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς», δήλωσε ο κ. Δέρβος.
Αιτία για αυτή την εξέλιξη στάθηκαν αναρτήσεις του Δημήτρη Τρούπου στο διαδίκτυο. Ο ίδιος πάντως με νεότερη ανάρτηση ζήτησε συγνώμη.
«Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει “πιθήκους” τους πολίτες της ΠΓΔΜ!»























































