ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Διαφθορά, Μέγαρο Μαξίμου, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis, Σταύρος Κοντονής,


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Αίγιο: Μητέρα και ο 26χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου μεταβαίνουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, προκειμένου να ενημερώσουν τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για τη διαβίβαση της δικογραφίας για το σκάνδαλο της Novartis στο υπουργείο Δικαιοσύνης από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Η έκτακτη σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 20:00 το βράδυ, ενώ πιθανό θεωρείται πως οι δύο υπουργοί θα προχωρήσουν και σε δηλώσεις μετά τη σύσκεψη.
Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε τη δικογραφία, όταν οι δικαστικές έρευνες έπεσαν πάνω σε 10 πολιτικά πρόσωπα, μετυαξύ των οποίων δύο πρώην πρωθυπουργοί και οχτώ υπουργοί.
























































