ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε βίντεο-ντοκουμέντο που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, Kωνσταντίνος Φρουζής, εμφανίζεται ενώπιον στελεχών της εταιρίας, τον Ιούνιο του 2012, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ λέει ότι έχει στενές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς.
Ο ίδιος, μέσω των δικηγόρων του, υποστηρίζει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πρόσβαση στη δικογραφία.
Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Μιχάλης Φαράντος «εδώ και πέντε, έξι ημέρες, το πανελλήνιο ασχολείται με την υπόθεση Novartis κεντρικό πρόσωπο της οποίας φέρεται να είναι ο κ. Φρουζής.
»Θα ανέμενε κανείς να έχει κληθεί από τους αρμοδίους προκειμένου να παράσχει τις εξηγήσεις για τις κατηγορίες που του αποδίδονται και βεβαίως να λάβει γνώση της και κατηγορίας.
»Το γεγονός αυτό τον έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, έχει διασυρθεί στο πανελλήνιο και επιθυμεί να κληθεί το ταχύτερο δυνατόν προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα του».
























































