Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάγκαλος: Δεν τους ξαναψηφίζω γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο

Πάγκαλος: Δεν τους ξαναψηφίζω γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Ανδρέα Λοβέρδου εμφανίστηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον Βήμα FM.

Σχολιάζοντας τη στάση του Ανδρέα Λοβέρδου στο θέμα της διαθεσιμότητας στα ΑΕΙ και την συνεννόηση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τόνισε ότι “Αυτοκτονούν πολιτικά, πρόκειται για πολιτική αυτοκτονία και δεν το καταλαβαίνουν, διότι νομίζουν ότι έτσι μαζεύουν ψήφους”.

“Δεν θα τους ψηφίσω και θα καλέσω και το λαό να μην τους ψηφίσει γι’ αυτό το λόγο, διότι δεν έβαλαν μυαλό και επανέρχονται στα ίδια και κοροϊδεύουν τους πολίτες” συμπλήρωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

 

Διαβάστε όλο το απόσπασμα από την συνβέντυεξη που έδψσε ο Θόδωρος Πάγκαλος:

«Έρχεται τώρα ο ένας και ο άλλος υπουργός και λέει ότι θέλει να κρατήσει τόσους, διότι το λέει η μελέτη για τα πανεπιστήμια…

Το λέει η μελέτη αυτών που έχουν προσλάβει αυτούς τους άχρηστους! Αυτοί που ευλογούν τα γένια τους, κρίνουν τον εαυτό τους και έχουν διαλύσει το πανεπιστήμιο.

Οι ίδιοι οι πανεπιστημιακοί και όχι ένας τρίτος, αντικειμενικός.

Κράτησαν τα πανεπιστήμια κλειστά, έχουν διαλύσει τις σπουδές των παιδιών και έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο χιλιάδες νέους που έχουν αλλάξει και φρονήματα και έχουν τελειώσει με τις διαδηλώσεις και λένε ότι θέλουν να τελειώσουν, να βγουν στην κοινωνία, διότι τους έχει κουράσει η επανάσταση της κοπάνας και του χάους.

Τελικά, η πρόταση που γίνεται από τον κ. Λοβέρδο και το υπουργείο Παιδείας είναι η επαναπρόσληψη όλων εκτός αυτών που έχουν φύγει για σύνταξη.

Αυτός ο άνθρωπος ζητάει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού άλλοτε ως βουλευτής και άλλοτε (ως υπουργός) και την αποκτά, διότι είναι πρώτος στη Β’ Αθήνας στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και χαρακτηρίζει και το χώρο, διότι αυτοί που σε ψηφίζουν έχουν και ανάλογες ιδέες ή κατεβαίνει ως πρόεδρος κόμματος και παίρνει 1-2% που δεν είναι και άσχημο, διότι είναι το ποσοστό που πήρε ο κ. Κουβέλης.

Και λέει και το άλλο: ότι διαπραγματεύτηκε με τον κ. Βενιζέλο τη θέση του στην κυβέρνηση και ότι δεν θέλει υπουργείο με φασαρίες και εκείνος του είπε ότι τον παρακαλεί να δεχθεί αυτό το υπουργείο και ότι θα δεχθεί ό,τι αποφασίσει εκείνος. Αυτά είναι πράγματα που τους κάνουν να τορπιλίζουν τον εαυτό τους.

Αυτοκτονούν πολιτικά, πρόκειται για πολιτική αυτοκτονία και δεν το καταλαβαίνουν, διότι νομίζουν ότι έτσι μαζεύουν ψήφους. Δεν έχουμε μόνο μια παράταξη στα κακά της χάλια, διότι η Ελιά που είναι συμμαχία του ΠΑΣΟΚ με τους διανοούμενους και τον Λοβέρδο πήρε 4-5% – πόσο πήρε; Οκτώ;

Και ενθουσιάστηκε επειδή δεν πήρε όσο έλεγαν οι δημοσκοπήσεις, αλλά είχε πάρει 12%. Και συνήψε συμμαχία και παράταξη εκλογική και όμως το ΠΑΣΟΚ έχασε το 1/3 της δύναμής του και τώρα στιγματίζει την κυβέρνηση και εμείς καλούμαστε να το δεχθούμε αυτό. Εγώ λέω όχι. Λέω όχι στον εκβιασμό ότι θα πέσει η κυβέρνηση ή θα χαθεί η παράταξη ή ο ένας και ο άλλος. Γαία πυρί μειχθήτω, να φτιάξουμε κράτος και κοινωνία και οικονομία που λειτουργεί!

Όποιος το φτιάξει, είναι άξιος και οι άλλοι όλοι ανάξιοι. Δεν πρόκειται να τους ψηφίσω στις επόμενες εκλογές, αν και είμαι ένας απλός πολίτης και όχι φορέας κομματικός.

Δεν θα τους ψηφίσω και θα καλέσω και το λαό να μην τους ψηφίσει γι’ αυτό το λόγο, διότι δεν έβαλαν μυαλό και επανέρχονται στα ίδια και κοροϊδεύουν τους πολίτες και επιδιώκουν να έρθουν ξανά στην εξουσία για να κάνουν τα ίδια που έκαναν πάντα.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Βελόπουλος πέρασε το ΚΚΕ – Ακρίβεια και Τέμπη «καίνε» την κυβέρνηση

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ίδρυσε κόμμα τους «Δημοκράτες»

Ανδρουλάκης: «Πολιτικοί δορυφόροι του Μητσοτάκη» Λοβέρδος και Χριστοφιλοπούλου

Ανδρέας Λοβέρδος: Ιδρύει νέο κόμμα για τις ευρωεκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...