Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απάντησε ο Σαλμάς στον Κούλογλου για Νovartis και κατάθεση του στο FBI (βίντεο)

Τι απάντησε ο Σαλμάς  στον Κούλογλου για Νovartis και κατάθεση του στο FBI (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποκάλυψη-βόμβα για το σκάνδαλο Novartis έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Κούλογλου υποστήριξε πως υπήρξε ένας πρώην Υπουργός, ο οποίος – γνωρίζοντας ότι υπάρχουν στοιχεία εναντίον του – ζήτησε να υπαχθεί ως προστατευόμενος μάρτυρας στο FBI.

Σε επισήμανση του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Στέλιος Κούλογλου επιβεβαίωσε πως αναφέρεται στον Μάριο Σαλμά.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το FBI αρνήθηκε να θέσει τον πρώην Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας σε αυτό το καθεστώς.

Στο δελτίο παρενέβη αμέσως ο κ. Σαλμάς. «Δέχτηκα τηλέφωνο από τον κ. Σαράκη, δικηγόρο των προστατευόμενων μαρτύρων, το 2015 με συνάντησε και μου έδωσε στοιχεία ότι με πολεμούσε η Novartis και ήμουν ο πρώτος στόχος της εταιρίας», είπε ο κ. Σαλμάς.

Ο κ. Σαλμάς διέψευσε ότι ζήτησε να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας. Οπως είπε, «από το δικηγορικό γραφείο από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ που εκπροσωπούσε τον πρώτο πληροφοριοδότη, ήρθαν τρεις δικηγόροι και με συνάντησαν και τους έδωσα κάποια πορίσματα, δεν υπήρχε καμιά σχέση με το FBI. Δεν δέχτηκα να καταθέσω στις ΗΠΑ και προτίμησα να ενημερώσω την πατρίδα μου». Μάλιστα ο κ. Σαλμάς απείλησε με μήνυση τον κ. Κούλογλου.

«Υπάρχει στη δικογραφία αυτό το στοιχείο. Επικαλούμαι το ανακριτικό υλικό. Εγώ ψέματα δεν λέω», είπε ο κ. Κούλογλου απαντώντας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

«Μέτωπο» Δούκα-Χριστοδουλάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ

FBI: Το Ιράν ετοιμάζει μαζικές επιθέσεις με drones στην Καλιφόρνια

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 25,5% η ΝΔ – Στο 22%+10% ο Τσίπρας

Το FBI εξέτασε τέσσερις φορές το 2019 γυναίκα που κατήγγειλε τον Ντόναλντ Τραμπ για κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 13 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...