Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν δικάστηκε ούτε σήμερα η Σκορδέλη – Καμιά 20αρια χρυσαυγίτες στο πλευρό της

Δεν δικάστηκε ούτε σήμερα η Σκορδέλη – Καμιά 20αρια χρυσαυγίτες στο πλευρό της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αν και για μια ακόμη φορά δεν εκδικάστηκαν δύο υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος της Θέμιδας Σκορδέλη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο η εμφάνισή της στην Ευελπίδων ήταν επεισοδιακή.

Σε συμπαράστασή της είχαν συγκεντρωθεί περίπου 20 ναζιστές, οι οποίοι ως γνήσιοι τραμπούκοι προκάλεσαν σαματά εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας με λεκτικές επιθέσεις και ιδιαίτερα σκληρό υβρεολόγιο στους συνηγόρους Πολιτικής Αγωγής, στην υπόθεση της επίθεσης σε βάρος των μεταναστών, αλλά και στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Η υποψήφια βουλευτής του κόμματος και “ακτιβίστρια” του Αγίου Παντελεήμονα μετήχθη για να δικαστεί για την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος Αφγανών τον Σεπτέμβριο του 2011 στον Άγιο Παντελεήμονα, κατηγορούμενη για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για την υπόθεση των κατασχεθέντων στο σπίτι της τον περασμένο Οκτώβριο (στην υπόθεση είναι κατηγορούμενη για πλαστογραφία, κατοχή κροτίδων και παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορά κλεψίτυπα CD και DVD).

Μεταξύ των υπόλοιπων κατασχεθέντων ήταν και δύο φύλλα χαρτιού, στα οποία αναγράφονται ταχυδρομικές διευθύνσεις, περιγραφές σπιτιών και υπηκοότητα αλλοδαπών, που διαμένουν στις διευθύνσεις αυτές καθώς και ένα βιβλιάριο καταθέσεων με μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η πρώτη υπόθεση η οποία έχει ήδη αναβληθεί δέκα φορές, δεν εκδικάστηκε λόγω στάσης εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων και θα προσδιοριστεί εκ νέου ενώ η δεύτερη αναβλήθηκε για τις 24 Σεπτεμβρίου καθώς δεν είχαν προσκομιστεί στο δικαστήριο τα κατασχεθέντα.

Η Θέμις Σκορδέλη είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη τον περασμένο Ιανουάριο με τη σύμφωνη γνώμη των ανακριτριών και του αρμόδιου εισαγγελέα της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, μετά την απολογία της για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που αφορά τις βίαιες δραστηριότητές της στην περιοχή των Πατησίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Τaz: «Κακοφωνία στις Βρυξέλλες» για τη Γάζα – Επικρατεί χάος εξαιτίας φον ντερ Λάιεν και Μπορέλ

Οι ναζιστές του Κασιδιάρη αναζητούν υποψηφίους – Η μη κοινή κάθοδος της δημοκρατικής παράταξης φέρνει τους ναζί ψηλά στην Αθήνα

Ηλίας Κασιδιάρης – Ανάρτηση στο Twitter μέσα από τη φυλακή: «Νενικήκαμεν»

Άρειος Πάγος: Νέο «όχι» στο κόμμα Κασιδιάρη για κάθοδο στις εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...