Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Μητρετώδης: Δείχνουν γενναιότητα – Περιμένουμε λύση (βίντεο)

Νίκος Μητρετώδης: Δείχνουν γενναιότητα – Περιμένουμε λύση (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα παιδιά μας δείχνουν γενναιότητα, έχουν υψηλό ηθικό, αλλά περιμένουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο Νίκος Μητρετώδης, πατέρας του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, που κρατείται επί μία εβδομάδα μαζί με τον λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Είδαμε τα παιδιά, είναι καλά, τους έχουν φερθεί καλά», είπε ο κύριος Νίκος Μητρετώδης στην πρωινή εκπομπή του Ant1, προσθέτοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο γενικά για το απεριόριστο ενδιαφέρον που δείχνει για τα παιδιά, που δεν είναι απλά παιδιά μας, είναι παιδιά όλης της Ελλάδας και περιμένουμε λύση επιτέλους, που είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα».

«Το ηθικό τους ήταν καλό, είμαστε περήφανοι για το υψηλό ηθικό που διαθέτουν, δείχνουν γενναιότητα, θέλουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία», τονίζει ο ίδιος, επισημαίνοντας παράλληλα την δύσκολη κατάσταση για την οικογένειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά «άλλο το βίωμα, άλλο το συναίσθημα».

«Τώρα είμαστε σε αναμονή, η οποία είναι και ψυχοφθόρα, ενώ δεν υπάρχει καν κατηγορητήριο. Αυτό που ενδέχεται να απαγγελθεί είναι “απόπειρα εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή”», είπε ακόμα βάσει των πληροφοριών που έχει από τους δικηγόρους που έχει ορίσει το ελληνικό προξενείο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...