ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοντονής: Η Τουρκία δεν έχει θέση στη διεθνή κοινότητα ως ταραξίας

Κοντονής: Η Τουρκία δεν έχει θέση στη διεθνή κοινότητα ως ταραξίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μήνυμα στην Τουρκία όσον αφορά στην κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, σχετικά με την συνεχιζόμενη κράτηση των δυο Ελλήνων αξιωματικών στην Τουρκία, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο και του αντιπροέδρους του Αρειου Πάγου για θέματα λειτουργίας της δικαιοσύνης.

«Ελπίζω να αντιληφθεί η Τουρκία ότι δεν έχει θέση στη διεθνή κοινότητα ως ταραξίας, αλλά ως ισότιμο μέλος που σέβεται το διεθνές δίκαιο» επισήμανε ο κ. Κοντονής.

Τι δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε : «Η Τουρκία ενώ στα διεθνή fora δείχνει συμπεριφορά εναρμόνισης με τους διεθνείς κανόνες, επί της ουσίας πράττει προς μια κατεύθυνση παραβίασης του διεθνούς δικαίου.

Θεωρώ, όπως θεωρεί και η Κυβέρνηση, ότι ήταν μια υπόθεση που έπρεπε να λήξει άμεσα, αλλά δυστυχώς σε ένα κλίμα έντασης ,το οποίο πυροδοτεί η Τουρκία συνεχίζεται η κράτηση των δυο στρατιωτικών μέσω της παρέλκυσης της δικαστικής διαδικασίας».

Όσον αφορά στη συνάντηση του με τον πρόεδρο και τους Αντιπροέδρους του Ανώτατου Δικαστηρίου , αυτή, όπως είπε, έγινε ενόψει της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που έχει συγκροτηθεί με αντικείμενο τις αλλαγές στον οργανισμό λειτουργίας των δικαστηρίων ο κ. Κοντονής τόνισε:«Είχαμε μια παραγωγική και πολύωρη συζήτηση . Μπορούμε να δρομολογήσουμε λύσεις για χρόνια προβλήματα της δικαιοσυνης», είπε ο κ. Κοντονής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Ο Οικ. Πατριάρχης δέχθηκε τους ηγέτες των Ελλήνων δημοσιογράφων – Τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...