ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η συζήτηση στην επιτροπή Εμπορίου της Βουλής έχει ανάψει για τα 6 νέα αιολικά πάρκα που χωροθετούνται όταν οι βουλευτές μαθαίνουν ότι θα έρθει νέο νομοσχέδιο την μορφή του κατεπείγοντος που θα αφορά το χωροταξικό.
Τόσο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιοα την απαράδεκτη πρακτική της κυβέρνησης να φορτώνει με την μορφή του κατεπείγοντος μια σειρά σημαντικών θεμάτων όταν ήδη υπάρχει και το καυτό θέμα της μικρής ΔΕΗ.
Όταν μάλιστα στην επιτροπή παρενέβη και ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης τα αίματα άναψαν περισσότερο με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να του επισημαίνουν ότι του έχουν ζητήσει πολλές φορές να απαντήσει για μία σειρά θεμάτων όπως αυτό της Energa και της Hellas Power.
Ο υπουργός τότε είπε σε όλα τα θέματα θα απαντήσουμε στους βουλευτές αλλά είναι λόγω πίεσης χρόνου που καθυστερεί για να σπεύσει η Ραχήλ Μακρή να του πετάξει την μπηχτή:”Αν δεν προλαβαίνετε εσείς υπουργέ, φέρτε μας τον Βορίδη, που ξέρει και την υπόθεση”!
























































