ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάσχα, Πολιτικοί Αρχηγοί,

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο νησί της Τήλου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του. Ο πρωθυπουργός μετέβη την Πέμπτη το μεσημέρι στο νησί με πλωτό του Λιμενικού Σώματος από την Ρόδο, όπου έφτασε με αεροπλάνο, και πρόκειται να παραμείνει στο νησί και τις επόμενες μέρες. Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης θα παραμείνει τις μέρες του Πάσχα στην Αθήνα.
Στις Κυκλάδες, και συγκεκριμένα στην Τήνο θα βρεθεί τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου επέλεξε για τη Μεγάλη Εβδομάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Σε συγγενικό της σπίτι στην Αργολίδα θα περάσει το Πάσχα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί στη γενέτειρά του, το χωριό Δραπανιάς Χανίων.
Ο γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας θα βρίσκεται στην Ομβριακή Δομοκού, Φθιώτιδας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα επισκεφθεί τη Λαμία και την Κατερίνη.























































