Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλαβάνος: «Όταν ακούει για την «Ελιά» ο κόσμος τη σκέφτεται μαζί με ντομάτα, κρεμμύδι κι ένα μπιφτέκι»

Αλαβάνος: «Όταν ακούει για την «Ελιά» ο κόσμος τη σκέφτεται μαζί με ντομάτα, κρεμμύδι κι ένα μπιφτέκι»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Αλαβάνος, Σπύρος Χαριτάτος,

Με το γνωστό καυστικό του λόγο ο Αλέκος Αλαβάνος μίλησε στον Σπύρο Χαριτάτο, στην εκπομπή «Γιάφκα» του Alpha Radio και μεταξύ άλλων ανάφερε:

Για την επανασύνδεση με τη ΔΕΗ:
«Το πάγωμα λογαριασμών αφορά στις προσεχείς μέρες, βδομάδες ή μήνες. Σήμερα, χωρίς λεπτό καθυστέρηση δεδομένου ότι υπάρχουν άνθρωποι που κρυώνουν ή κινδυνεύουν, το Σχέδιο Β προτείνει να γίνουν δύο πράγματα:
Πρώτο, να επανασυνδεθούν όλα ανεξαιρέτως τα νοικοκυριά που υπάρχουν και στους καταλόγους της Πρόνοιας και στους καταλόγους της Εκκλησίας και στους καταλόγους των Δήμων και στους καταλόγους της ΔΕΗ. Αν υπάρχουν μεταξύ αυτών, όπως λέει η κυβέρνηση, διάφοροι «καταφερτζήδες» να γίνει ο έλεγχος τις επόμενες μέρες, αφού όλοι αυτοί οι αθώοι που σήμερα βασανίζονται θα έχουν πάλι ρεύμα στο σπίτι. Πρώτα η κατεπείγουσα σύνδεση διάσωσης και μετά ο έλεγχος.
Δεύτερο, μαζί με τα συνεργεία της ΔΕΗ να αναλάβουν και ιδιώτες ηλεκτρολόγοι, σε συνεννόηση με τον Συνεταιρισμό τους, καθώς και υπεύθυνοι τεχνίτες από άλλες κρατικές υπηρεσίες την επανασύνδεση του ρεύματος. Η επανασύνδεση απαιτεί ευθύνη, αλλά είναι πολύ εύκολη και μπορεί να επιτευχθεί ταχύτατα»

Για την «Ελιά» των 58 και το Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ:
«Με ρωτήσατε για τους 58, για τη ΔΗΜΑΡ, για την κεντροαριστερά, για τους εκσυγχρονιστές, για την «Ελιά». Από όλα τούτα αυτό που μένει στους περισσότερους ακροατές είναι η «Ελιά». Να έχουν καθημερινά στο πιάτο ελιά, κρεμμύδι, τομάτες κι ένα μπιφτέκι – να έχουν ασφάλεια για τη διατροφή τους, τη θέρμανσή τους, τις σπουδές, την υγεία. Θέλω να πω ότι για την κοινωνία η πολιτική έχει αξία μόνο εφόσον συνδέεται με τα βαρύτατα προβλήματα ανεργίας, φτώχειας, εγκατάλειψης που βιώνει.
Όλα τα άλλα, οι διεργασίες, οι συζητήσεις και τα παζάρια για την επιβίωση σχημάτων και προσώπων χωρίς να φέρουν κάτι καινούργιο, είναι αποκομμένα από την κοινωνία.
Αν υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα προς λύση στον πολιτικό χάρτη της χώρας μας είναι να εκφρασθεί δυναμικά το λαϊκό ρεύμα, που οι έρευνες το δείχνουν να προσεγγίζει το μισό του πληθυσμού ενώ δεν εκπροσωπείται ουσιαστικά στη Βουλή, και θέλει την άμεση εφαρμογή ενός κυβερνητικού προγράμματος εξόδου από την Ευρωζώνη, ανασυγκρότησης της οικονομίας και απασχόλησης»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Yπέρ της περιφοράς του Επιταφίου ο Αλαβάνος – Τον στηρίζει και ο Βελόπουλος

Σας έλειψαν; Αλαβάνος, Λαφαζάνης, Γλέζος, Λαπαβίτσας επέστρεψαν (πάλι) με μέτωπο!… Ακούραστοι!

Ο Αλαβάνος φτιάχνει νέο κόμμα – Ποιοι θα είναι μαζί του

Καταδικάστηκε η Χρυσαυγίτισσα Θέμις Σκορδέλη για τις επιθέσεις στον Άγιο Παντελεήμονα

Έλληνες βουλευτές τίμησαν την κουρδική Πρωτοχρονιά στα γραφεία του PYD στην Αθήνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...