ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Δωδεκάνησα, Ελικόπτερο, Ελληνικός Στρατός, Ρω Μεγίστης, Τουρκία,


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία διαψεύδει το περιστατικό με το ελικόπτερό της στη Ρω, το οποίο πετούσε με σβηστά τα φώτα και δέχτηκε προειδοποιητικά πυρά από Έλληνες στρατιώτες για να απομακρυνθεί.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Έλληνας ανταποκριτής στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, η εφημερίδα Χουριέτ επικαλούμενη πηγές του γραφείου του πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανένα συμβάν.
Την ίδια στιγμή πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως «λειτουργήσαμε προειδοποιητικά» και υπογραμμίζεται πως η νυχτερινή πτήση με σβηστά φώτα, «στο πλαίσιο της εκ του ασφαλούς προκλητικότητας της γείτονος, εγκυμονεί κινδύνους».
Προσθέτουν δε οι ίδιες πηγές, πως δεν αξιολογούμε ως μείζον το συμβάν, «ωστόσο νυχτερινή πτήση με σβηστά φώτα πλησίον νήσων -αν και εντάσσεται στο πλαίσιο μιας τακτικής εκ του ασφαλούς προκλητικότητας από την πλευρά της Τουρκίας- εγκυμονεί κινδύνους ατυχήματος».
























































