Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καραμανλής jr αδειάζει Καραμανλή για Μητσοτάκη- Σφοδρή αντίδραση Τσιτουρίδη

Καραμανλής jr αδειάζει Καραμανλή για Μητσοτάκη- Σφοδρή αντίδραση Τσιτουρίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή επίθεση στον βουλευτή Σερρών της ΝΔ και τομεάρχη Υποδομών, Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα εξαπολύει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, Σάββας Τσιτουρίδης με ανακοίνωσή του, στηλιτεύοντας την αποστροφή του για το παρελθόν της ΝΔ, η οποία έρχεται σε πλήρη αναντιστοιχία με το «καραμανλικό» προφίλ που θέλει ο ίδιος ο βουλευτής Σερρών να προβάλλει λόγω επωνύμου.

Ο κ. Καραμανλής απαντώντας στον ΣΚΑΙ στο επιχείρημα πως «όλα τα κόμματα πριν γίνουν κυβερνήσεις λένε ότι δεν θα ακολουθήσουν τον δρόμο της υπερφορολόγησης» επέλεξε να τραβήξει σαφή διαχωριστική γραμμή από τα έργα και τις ημέρες του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, υποβάλλοντας επί της ουσίας τα ιδεολογικά διαπιστευτήριά του στην ηγεσία Μητσοτάκη:

«Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι αυτήν την στιγμή είναι ίσως η πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, που η Νέα Δημοκρατία αυτά που λέει τα λέει με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και λέει πολύ λίγα πράγματα. Εγώ δεν έχω δει τον κο Κυριάκο Μητσοτάκη να βγαίνει και να υπόσχεται ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Κάποιος άλλος τα έλεγε αυτά…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός βουλευτής Σερρών.

Η αποστροφή αυτή του κ. Καραμανλή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Τσιτουρίδη, ο οποίος εδώ και καιρό έχει επιλέξει να απόσχει από το δημόσιο διάλογο και το πολιτικό προσκήνιο.

«Άκουσα σήμερα το πρωί τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του ν. Σερρών κ. Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή να δηλώνει σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας πως είναι η πρώτη φορά, ίσως, στην μεταπολίτευση που η Νέα Δημοκρατία λέει πολύ σοβαρά και πολύ λίγα πράγματα.

»Παραβλέποντας ότι δεν υπήρχε Νέα Δημοκρατία πριν από τη μεταπολίτευση, εκτιμώ πως κάποιος θα πρέπει να προστατεύσει τον κ Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή από το να προβαίνει σε αναφορές και εκτιμήσεις, που βρίσκονται σε προφανή αναντιστοιχία με την ιστορία του τόπου, της παράταξης και της ίδιας της οικογένειάς του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιτουρίδης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...