ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Τράπεζα Θεμάτων,


















































Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την κατάργηση της τράπεζας θεμάτων προτείνοντας οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις να είναι ενδοσχολικές ζητεί το ΚΚΕ.
Με επιχείρημα ότι «τόσο η εφαρμογή της “Τράπεζας Θεμάτων” στις προαγωγικές εξετάσεις της Α’ Λυκείου, όσο και οι συνολικές αρνητικές αλλαγές που έγιναν στην εκπαίδευση και στο Λύκειο, ενισχύουν τους ταξικούς φραγμούς, βάζουν περισσότερα εμπόδια στους μαθητές των εργατικών-λαϊκών οικογενειών» το ΚΚΕ υπενθυμίζει ότι είχε ζητήσει την απόσυρση της διάταξης κατά τη συζήτηση στη Βουλή.
«Τα στοιχεία που δημοσιεύονται σήμερα, σύμφωνα με τα οποία σχεδόν 4 στους 10 μαθητές “κόπηκαν” στις προαγωγικές εξετάσεις της Α’ Λυκείου, επιβεβαιώνουν τη θέση του ΚΚΕ οι εξετάσεις να είναι στην αποκλειστική ευθύνη της σχολικής μονάδας και των εκπαιδευτικών» προσθέτει το ΚΚΕ.
























































