ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ερευνούνται εξονυχιστικά όλες οι κατηγορίες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ο Τραμπ μπορεί να ρίξει τη βόμβα GBU-43/B σε στόχο στο Ιράν - Το Ιράν σχεδιάζει εισβολή στο Μπαχρέιν
Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Λευκωσία μεταβαίνει τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Οι συζητήσεις θα εστιάσουν στο Κυπριακό, σε περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση στις εξελίξεις στα δυτικά Βαλκάνια και την ανατολική Μεσόγειο, καθώς και στις τριμερείς συνεργασίες που έχουν αναπτύξει από κοινού οι δύο χώρες.
Θα συζητηθούν επίσης ζητήματα ευρωπαϊκού και διμερούς ενδιαφέροντος.
Ο κ. Κοτζιάς θα γίνει δεκτός αργά το απόγευμα από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Αύριο Τρίτη, 8 Μαΐου, ο κ. Κοτζιάς θα συμμετάσχει στην υπό τον Πρωθυπουργό ελληνική αντιπροσωπεία στην τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στη Λευκωσία.
























































