ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης Σπηλιωτόπουλος, Δήμος Αθήνας, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με δύο γαλάζιους υποψήφιους πλέον θα δοθεί η μάχη για το Δήμο της Αθήνας. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα κατέβει με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ο Νικήτας Κακλαμάνης ως αντάρτης.
Πριν από λίγο μετά την γνωστοποίηση της υποψηφιότητας του Αρη Σπηλιωτόπουλου με την επίσημη βούλα της ΝΔ, ο Νικήτας Κακλαμάνης με ανακοίνωσή του δημοσιοποίησε την απόφασή του να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας.
«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων.Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον. Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα» τονίζει ο Νικήτας Κακλαμάνης.
























































