ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιράν, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Νίκολα Ντιμιτρόφ, Νίκος Κοτζιάς, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Στο περιθώριο του Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί πρόγευμα εργασίας των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ, λίγα εικοσιτετραώρα, μετά την τριμερή συνάντηση για το ονοματολογικό που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη.
Παράλληλα, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Ιράν, το νέο πλαίσιο σχέσεων της Ε.Ε. με τις χώρες της Αφρικής, της Καραϊβικής και του Ειρηνικού (ΑΚΕ) μετά το 2020, καθώς και η κατάσταση που επικρατεί στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.
Θα διεξαχθεί, επίσης, συζήτηση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα, ενώ, στο πλαίσιο γεύματος εργασίας, θα συζητηθεί το θέμα των εξελίξεων στη Λωρίδα της Γάζας.
























































