Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Σκοπιανοί διαψεύδουν ότι «τρώγονται» μεταξύ τους και πάνε στη Γερμανία να βρουν… «κατανόηση»

Οι Σκοπιανοί διαψεύδουν ότι «τρώγονται» μεταξύ τους και πάνε στη Γερμανία να βρουν… «κατανόηση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από την Παρασκευή έντονη είναι η φημολογία ότι οι σχέσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ, οδεύουν σε σύγκρουση.

Μάλιστα, όπως ακούγεται, ο ελληνικής καταγωγής Νίκολα Ντιμιτρόφ (Παπαδημητρίου) «θυμήθηκε» το ακροδεξιό του παρελθόν και υπονομεύει την επίτευξη συμφωνίας. Αυτά ακούγονται μέσα στα Σκόπια και φτάνουν μέχρι την Αθήνα.

Το πρακτορείο ειδήσεων IBNA, στην ελληνόγλωσση σελίδα του, φιλοξενεί διάψευση του Σκοπιανού κυβερνητικού εκπροσώπου, Μιλέ Μποσνακόφσκι, σχετικά με ρήγμα στις σχέσεις των δύο ανδρών.

Σε δήλωσή του στο IBNA, ο Σκοπιανός κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε:

«Δεν υπάρχει διάσταση απόψεων. Ο Πρωθυπουργός, ο υπουργός Εξωτερικών και όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” βρίσκονται στην ίδια γραμμή, σταθερά και με αποφασιστικότητα να επιλύσουν τη διαφορά (σ.σ για το όνομα) και να ενισχύσουν την αξιοπρέπεια και την ταυτότητα των πολιτών της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”.

»Η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της εργάζονται μαζί για την εκπλήρωση των στρατηγικών προτεραιοτήτων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, για ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, με σκοπό να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες της χώρας μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΙΒΝΑ, ο Ζόραν Ζάεφ θα επισκεφθεί αυτή την εβδομάδα τη Γερμανία όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας, ενώ ο Νίκολα Ντιμιτρόφ θα έχει συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογο του Χάικο Μάας.

Το διάστημα 12-14 Ιουνίου ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα βρίσκεται στη Μόσχα για επίσημη επίσκεψη, καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση του Ρώσου ομολόγου του Σεργκέι Λαβρόφ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Γερμανός στρατιώτης ήταν μυστικός πράκτορας της Ρωσίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...