ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λαπίντ για την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διπλωματική καταστροφή στην ιστορία μας»
Τι περιλαμβάνει το ειρηνευτικό σχέδιο 10 σημείων του Ιράν
Τραμπ: Μεγάλη ημέρα για την παγκόσμια ειρήνη - Το Ιράν μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία ανοικοδόμησης
Το Ιράν ανακηρύσσει «νίκη» μετά την αποδοχή του σχεδίου 10 σημείων από τις ΗΠΑ
Δένδιας-Γκιλφόιλ: Σύμπραξη της Ελλάδας με την Εθνική Φρουρά της Φλόριντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θετικά αποτιμούν σε γενικές γραμμές τη συμφωνία Ελλάδας–ΠΓΔΜ οι πολίτες της γειτονικής χώρας, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του πρακτορείου ΜΙΑ Σάνια Ρίστοβσκα.
Όπως ανέφερε, μιλώντας στη «Ναυτεμπορική», υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία, καθώς και την επόμενη ημέρα, ωστόσο δεν καταγράφηκαν μαζικές συγκεντρώσεις.
Πρόσθεσε ότι το αντιπολιτευόμενο κόμμα VMRO διοργανώνει συγκέντρωση κοντά στις Πρέσπες την Κυριακή, ενώ επεσήμανε πως η πλειονότητα των πολιτών της γειτονικής χώρας δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις εξελίξεις, καθώς εξακολουθεί να επιλέγει για διακοπές την Ελλάδα.
























































