ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άβιγκντορ Λίμπερμαν, Ισραήλ, Κύπρος, Λάρνακα, Πάνος Καμμένος, Σάββας Αγγελίδης, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στη Λάρνακα θα συνέλθει την Παρασκευή η δεύτερη τριμερής συνάντηση των υπουργών Αμυνας της Κύπρου Σάββα Αγγελίδη, της Ελλάδας Πάνου Καμμένου και του Ισραήλ, Άβιγκντορ Λίμπερμαν.
Στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης θα είναι η περιφερειακή ασφάλεια, η περαιτέρω αναβάθμιση της στρατιωτικής συνεργασίας και η προώθηση της θαλάσσιας και ενεργειακής ασφάλειας.
























































