ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Κοτζιάς: Σε κοινή γραμμή οι ψευδοαρχαιομακεδονιστές στα Σκόπια με τη Νέα Δημοκρατία

Νίκος Κοτζιάς: Σε κοινή γραμμή οι ψευδοαρχαιομακεδονιστές στα Σκόπια με τη Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Κοτζιάς, Υπουργείο Εξωτερικών,

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του «Στο Κόκκινο» την Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς τόνισε για μια ακόμη φορά τη διαπιστωμένη σύμπλευση της Νέας Δημοκρατίας με τους ψευδοαρχαιομακεδονιστές στα Σκόπια, τους εθνικιστές του VMRO-DPMNE.

«Η συμφωνία έχει ήδη προχωρήσει (σ.σ. στην πΓΔΜ). Έχει περάσει με 69 προς 0 από τη Βουλή της. Ο Πρόεδρος Ιβάνοφ ο οποίος είναι ένας «γκρουεφσκικός», ένας «νεοδημοκράτης», έχει απορρίψει αυτή τη συμφωνία, έχει απορρίψει να την υπογράψει με το επιχείρημα ότι έκανε όμηρο και υποτακτικό τη Βόρεια Μακεδονία στην Ελλάδα.

»Δηλαδή λέει ακριβώς τα αντίστροφα από ό,τι λέει η Ν.Δ., αλλά στην ουσία, μεθοδολογικά, είναι τα ίδια.

»Και οι «γκρουεφσκικοί» και ο Ιβάνοφ και η Ν.Δ. θεωρούν ότι η κάθε χώρα στην οποία ζουν και δρουν έχει παραδώσει το σύμπαν στην άλλη χώρα.

»Δηλαδή ο Ιβάνοφ κατηγορεί τον Ζάεφ ότι τα έδωσε όλα.

»Η Ν.Δ. κατηγορεί τον Τσίπρα ότι τα έδωσε όλα και ουσιαστικά έχουν ένα κοινό.

»Δεν θέλουν συμφωνίες. Δεν θέλουν ειρήνη.

»Δεν θέλουν ειρηνική συνύπαρξη ανάμεσα στους λαούς των Βαλκανίων.

»Ζουν και τροφοδοτούνται από έναν κακώς εννοούμενο εθνικισμό που δεν έχει καμία σχέση με τον πατριωτισμό από ακροδεξιά μοτίβα και από επιθετικότητες και υποτίμηση τρίτων λαών.

»Είναι και οι δυο τους στο ίδιο μοτίβο. Είναι κοινή η στάση Ιβάνοφ και της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα. Είναι ενάντια στη συμφωνία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απάντηση της Αθήνας προς Άγκυρα: «Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται αμφισβήτηση»

Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας ζητά να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι δολοφόνοι του Ελληνορθόδοξου/Ρωμιού στη Συρία

Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»

Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»

Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου – Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...