ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Αλέξης Τσίπρας, Βαλκάνια, Βρετανία, Έντι Ράμα, Ζόραν Ζάεφ, Ηνωμένο Βασίλειο,


















































Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Λονδίνο θα συναντηθούν Αλέξης Τσίπρας και Έντι Ράμα, σύμφωνα μ’ αποκλειστικές πληροφορίες, στο περιθώριο της Συνόδου για τα Δυτικά Βαλκάνια που θα φιλοξενήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Ιουλίου 2018.
Οι δυο Πρωθυπουργοί θα συζητήσουν τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δυο χωρών για την επίλυση των εκκρεμών ζητημάτων που απασχολούν τις δυο χώρες και το επικείμενο ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Αλβανία για την υπογραφή του Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας των δυο χωρών.
Επίσης θα συζητηθούν οι περιφερειακές και οι διεθνείς εξελίξεις καθώς και η συμφωνία των Πρεσπών και η αποτίμηση της για την ευρύτερη περιοχή.
Επίσης θα συζητηθούν και η ευρωπαϊκή προοπτική πορεία της Αλβανίας καθώς και οι τρόποι που η Ελλάδα μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Να θυμίσουμε ότι στο περιθώριο της Διάσκεψης για τα Δυτικά Βαλκάνια ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί και με τον Πρωθυπουργό της πΓΔ της Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ.
Στις 10 Ιουλίου 2018 το Ηνωμένο Βασίλειο θα φιλοξενήσει τη διάσκεψη κορυφής των Δυτικών Βαλκανίων στο Λονδίνο, την πέμπτη σύνοδο κορυφής που συγκλήθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας του Βερολίνου.
























































