ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάνος Καμμένος, ΠΟΕΔΗΝ | Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για σοβαρά λάθη του ΥΠΕΘΑ στην περισυλλογή των πυρόπληκτων και την περίθαλψη των εγκαυματιών, είναι ψευδείς και κατευθυνόμενοι.
«Με ψευδείς ισχυρισμούς και χωρίς ντροπή, η κατευθυνόμενη ΠΟΕΔΗΝ επιτίθεται στις Ένοπλες Δυνάμεις για να πλήξει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. Τα στοιχεία όμως τη διαψεύδουν.
»Η Φρεγάτα «ΕΛΛΗ» όχι μόνο κατέπλευσε έγκαιρα στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Αττικής, αλλά ανέλαβε το έργο συντονισμού των υπολοίπων πλωτών μέσων που βρίσκονταν στην περιοχή.
»Όσον αφορά την κατανομή των εγκαυματιών και των τραυματιών στα νοσοκομεία, η ΠΟΕΔΗΝ γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
»Τα στρατιωτικά νοσοκομεία ετέθησαν σε άμεση ετοιμότητα. Το υπουργείο Υγείας ζήτησε μόνο τη διάθεση δύο ασθενοφόρων. Νοσηλεύτηκαν 14 περιστατικά όπως ζητήθηκε».























































