ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ύφος 15 καρδιναλίων και με την γνωστή ειρωνική επιθετικότητα κάποια στιγμή μέσα στο Πολιτικό Συμβούλιο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πήγε να περάσει στην αντεπίθεση για τα γνωστά τραπεζώματα στελεχών του ΠΑΣΟΚ με στελέχη της ΔΗΜΑΡ.
“Διαβάζουμε και μαθαίνουμε από τρίτους, ότι κάποιοι κάνουν σχέδια με τραπεζώματα σε ουζερί όπου ρέει άφθονο το… ούζο” πήγε να ψελλίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αποτέλεσμα να του την πέσουν τα άλλα στελέχη.
“Τουλάχιστον κάποιοι μπορούν να έχουν κοινωνικές επαφές. Σε κάποιους… άλλους ούτε καλημέρα δεν τους λένε” ακούστηκε να λέει στέλεχος του Πολιτικού Συμβουλίου εννοώντας το προφανές ότι στον Βενιζέλο ούτε καλημέρα δεν θέλουν να του πουν για αυτό και ενοχλείται.
Ο Βενιζέλος φυσικά κατάλαβε την μπηχτή και άλλαξε θέμα.
























































